Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 • De Maatschappij:
  Verbindend, inspirerend en vernieuwend!

  Ons ideaal is om bij te dragen aan een ondernemende samenleving. Wij moeten allemaal ondernemend zijn, uitdagingen durven aan te gaan en met een open blik de wereld in kijken om met elkaar ons land goed te bewaren en door te geven aan nieuwe generaties.

   

  Lees verder

  De Maatschappij:
  Openbaar Bestuur

  Zolang De Maatschappij bestaat hebben vertegenwoordigers van de overheid een belangrijke rol gespeeld. Dat blijkt uit ons ledenbestand dat voor circa 25% bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, departementen, provincies en gemeenten. In de praktijk zijn het vaak de hogere ambtenaren en bestuurders die actief zijn in ons netwerk.

   

  De Maatschappij:
  Kennisinstellingen

  Educatie is misschien wel de best denkbare term om de idealen en doelstellingen van De Maatschappij zo kort mogelijk samen te vatten. Het belang van educatie is altijd bepalend geweest in de activiteiten van De Maatschappij. In ons ledenbestand en onder onze bestuursleden zijn vertegenwoordigers te vinden uit alle vormen van onderwijs.

   

  De Maatschappij:
  Bedrijfsleven

  Het ledenbestand van De Maatschappij bestaat voor meer dan 65% uit vertegenwoordigers van het private bedrijfsleven. Dat varieert van de bekende multinationals als Shell, Philips en Unilever tot een nieuwe generatie zelfstandige ondernemers uit bestaande en nieuwe business sectoren.

   

   

  De innoverende overheid

  10 maart bij departement Twente: Jan Bron (wethouder Hengelo) en Trudy Vos (secretaris/directeur Regio Twente) nemen u mee in de ontwikkelingen!

  Lees verder | Reageren

  Iedereen die bij ons komt kijken, is meteen om

  Lezing van Maurice de Hond over de kracht van IPad-onderwijs Lees verder | Reageren

  De Maatschappij op Youtube

  Met video's van congressen, seminars en bijeenkomsten!

  Korte impressie van het jaarcongres 2014 met thema Veerkracht in Zutphen. De compilatie van beelden laat een sfeer en indruk zien van het jaarlijkse congres van De Maatschappij. Er zijn twee filmpjes gemaakt over het jaarcongres.

  Klik hier om naar het youtube kanaal van De Maatschappij te gaan om het andere filmpje te bekijken!

  Het oudste netwerk van Nederland

  Opgericht in 1777 en ook nu nog een levende vereniging met ruim 2600 leden! Ontdek de bewogen geschiedenis van De Maatschappij van de oprichting in 1777 in de tijd van Voltaire en Rousseau tot het heden.

  Vergadering des Oeconomischen Taks. Eerst gehouden in de zaal van het diaconie Huijs te Haerlem.

  Klik hier voor een overzicht van de geschiedenis van De Maatschappij
   

  Evenementenkalender
  10 mrt De innoverende overheid
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Twente Tijd : 16:30-19:00
  12 mrt Statements voor Zeeland
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Zeeland Tijd : 16:00-18:00
  12 mrt The College Club netwerkborrel
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Amsterdam Tijd : 18:00-19:30

  Ambassadeur? Dat zijn we allemaal!

  Sommige evenementen springen in het oog....
  Lees verder

  Van Marktplaats tot Hoog Catharijne

  Of je nu ondernemer bent, verbonden bent aan een kennisinstelling of werkt voor de overheid, je hebt te maken met de detailhandel
  Lees verder

  Maatschappij Belangen 2015

  Maatschappij Belangen is hét magazine voor de leden van De Maatschappij. Met nieuws over de bijeenkomsten, initiatieven en activiteiten van De Maatschappij.

  Klik hier voor de nieuwste Maatschappij Belangen!

   

  Sprekerskabinet

  De Maatschappij organiseert bijeenkomsten met prominente sprekers uit het bedrijfsleven, de overheid en de kennisinstellingen. Ook nieuwsgierig naar de sprekers van De Maatschappij? Naar sprekerskabinet


   

  Powered by Utilize Business Solutions B.V.