Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Perspectief voor Rotterdam

De heer Kees Sol schreef een interessante column naar aanleiding van de bijeenkomst Perspectief voor Rotterdam. Lees verder | Reageren


Zoektocht naar Perspectief voor Nederland begint pas

Ruim zeshonderd leden van De Maatschappij hebben de afgelopen maanden tijdens vijftien regionale bijeenkomsten gesproken over hoe zij denken dat de wereld er in 2025 uitziet, wat er in hun eigen omgeving op hen afkomt en welke veranderingen nodig zijn. Dat heeft duizenden ideeën en speerpunten opgeleverd. Die zijn zaterdag 21 november tijdens een inspirerende landelijke bijeenkomst opgeteld en opnieuw besproken, zodat zich een Perspectief voor Nederland ontvouwt. Zodra alle resultaten bekend zijn is dat niet het einde van de dialoog, maar juist het begin. 

Lees hier verder

Over De Maatschappij

De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. We zijn er trots op dat Koning Willem Alexander onze beschermheer is.

We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij.  Kijk naar al onze departementen en evenementen.

Evenementenkalender
03 dec De grens van de mens
Meer info | Aanmelden
Dep.: Twente Tijd : 19:00-21:00
04 dec Stedelijke ontwikkeling in relatie tot de toekomstvisie van Zaanstad
Meer info | Aanmelden
Dep.: Zaanstreek-Waterland Tijd : 14:00-16:00
09 dec Verhalen, wijn & muziek
Meer info | Aanmelden
Dep.: Deventer Tijd : 19:30-21:30

Is op zaterdag 21 november 2015 een Maatschappijdiamant geslepen?

De diamant:  â€œPerspectief voor Ne...
Lees verder

Koning Willem I prijs 2016

Beloning van duurzaam, dynamisch en daadkrachtig ondernemerschap.
Vorig jaar ontvingen drie Nederlandse ondernemingen de Koning Willem I Prijs.Lees verder

Maatschappij Belangen 2015

Maatschappij Belangen is hét digitale magazine voor de leden van De Maatschappij. Met nieuws over de bijeenkomsten, inspirerende initiatieven en activiteiten van De Maatschappij.

Het 232ste jaarcongres van de Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel in het indrukwekkende Gevangenismuseum in het Drentse Veenhuizen is donderdag 1 oktober bezocht door zo’n 200 leden, introducé(e)s en belangstellenden.

Klik hier voor de nieuwste Maatschappij Belangen!

Powered by Utilize Business Solutions B.V.