Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 • De Maatschappij:
  Verbindend, inspirerend en vernieuwend!

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. 

   

  Lees verder

  De Maatschappij:
  Openbaar Bestuur

  Zolang De Maatschappij bestaat hebben vertegenwoordigers van de overheid een belangrijke rol gespeeld. Dat blijkt uit ons ledenbestand dat voor circa 25% bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, departementen, provincies en gemeenten. In de praktijk zijn het vaak de hogere ambtenaren en bestuurders die actief zijn in ons netwerk.

   

  De Maatschappij:
  Kennisinstellingen

  Educatie is misschien wel de best denkbare term om de idealen en doelstellingen van De Maatschappij zo kort mogelijk samen te vatten. Het belang van educatie is altijd bepalend geweest in de activiteiten van De Maatschappij. In ons ledenbestand en onder onze bestuursleden zijn vertegenwoordigers te vinden uit alle vormen van onderwijs.

   

  De Maatschappij:
  Bedrijfsleven

  Het ledenbestand van De Maatschappij bestaat voor meer dan 65% uit vertegenwoordigers van het private bedrijfsleven. Dat varieert van de bekende multinationals als Shell, Philips en Unilever tot een nieuwe generatie zelfstandige ondernemers uit bestaande en nieuwe business sectoren.

   

   

  Helpt u mee aan de online profilering van De Maatschappij?

  De Maatschappij wil graag de verbinding leggen met haar leden en met partijen die nog niet tot het ledenbestand horen maar die wel een waardevolle gesprekspartner kunnen zijn. Lees verder | Reageren

  Koning Willem I prijs- Creating The Future

  Koning Willem I prijs- Creating The Future op YouTube Lees verder | Reageren

  Uitreiking Linnaeus-onderscheiding 2015

  GertJan Tomassen van Tomassen Duck-To in Ermelo is dinsdag 12 januari uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2015. De Linnaeus-onderscheiding werd uitgereikt aan Gerard Elbertsen, financieel directeur van het bedrijf.


  Lees hier verder

  Over De Maatschappij

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit openbaar bestuur, bedrijfsleven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. We zijn er trots op dat Koning Willem Alexander onze beschermheer is.

  We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij.  Kijk naar al onze departementen en evenementen.

  Evenementenkalender
  10 feb Lunchbijeenkomst met neuroloog Leopold Hertzberger
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Dordrecht Tijd : 12:00-14:00
  11 feb Maandelijkse netwerkborrel met dhr. Hein van Ameiden
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Zeeland Tijd : 16:00-18:00
  11 feb Onze tweewekelijkse netwerkborrel
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Amsterdam, Het Gooi, Haarlem en Meer Tijd : 18:00-19:30

  Grippy's, op een positieve toekomst!

  Niet onze afkomst is bepalend, maar on...
  Lees verder

  Koning Willem I Prijs 2016

  Beloning van duurzaam, dynamisch en daadkrachtig ondernemerschapLees verder

  Maatschappij Belangen 2015

  Maatschappij Belangen is hét digitale magazine voor de leden van De Maatschappij. Met nieuws over de bijeenkomsten, inspirerende initiatieven en activiteiten van De Maatschappij.

  De Maatschappij en Rabobank werken professioneel samen om ons land in de toekomst nog slagvaardiger te maken. Ruim zeshonderd leden hebben dit najaar tijdens vijftien regionale bijeenkomsten gesproken over hoe zij denken dat de wereld er in 2025 uitziet en welke veranderingen (ook in hun eigen omgeving) nodig zijn. Dat heeft duizenden ideeën en speerpunten opgeleverd. Die zijn zaterdag 21 november tijdens een inspirerende landelijke bijeenkomst opgeteld en opnieuw besproken, zodat zich een Perspectief voor Nederland ontvouwt.

  Powered by Utilize Business Solutions B.V.