Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 • De Maatschappij:
  Verbindend, inspirerend en vernieuwend!

  Ons ideaal is om bij te dragen aan een ondernemende samenleving. Wij moeten allemaal ondernemend zijn, uitdagingen durven aan te gaan en met een open blik de wereld in kijken om met elkaar ons land goed te bewaren en door te geven aan nieuwe generaties.

   

  Lees verder

  De Maatschappij:
  Openbaar Bestuur

  Zolang De Maatschappij bestaat hebben vertegenwoordigers van de overheid een belangrijke rol gespeeld. Dat blijkt uit ons ledenbestand dat voor circa 25% bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, departementen, provincies en gemeenten. In de praktijk zijn het vaak de hogere ambtenaren en bestuurders die actief zijn in ons netwerk.

   

  De Maatschappij:
  Kennisinstellingen

  Educatie is misschien wel de best denkbare term om de idealen en doelstellingen van De Maatschappij zo kort mogelijk samen te vatten. Het belang van educatie is altijd bepalend geweest in de activiteiten van De Maatschappij. In ons ledenbestand en onder onze bestuursleden zijn vertegenwoordigers te vinden uit alle vormen van onderwijs.

   

  De Maatschappij:
  Bedrijfsleven

  Het ledenbestand van De Maatschappij bestaat voor meer dan 65% uit vertegenwoordigers van het private bedrijfsleven. Dat varieert van de bekende multinationals als Shell, Philips en Unilever tot een nieuwe generatie zelfstandige ondernemers uit bestaande en nieuwe business sectoren.

   

   

  De Diamant van Midden-Nederland

  Het ontstaan van een regionaal handelsmerk. Een initiatief van departement Noordwest Veluwe en Flevoland Lees verder | Reageren

  De Maatschappij op Youtube

  Met video's van congressen, seminars en bijeenkomsten!  Klik hier voor om naar het youtubekanaal van De Maatschappij te gaan.

  Directeur Netbeheer Nederland Rens Knegt ontvangt getuigschrift

  Het eerbewijs werd hem in Den Haag uitgereikt naar aanleiding van zijn afscheid van Netbeheer Nederland en uit waardering voor zijn loopbaan.

  Lees verder | Reageren

  Het oudste netwerk van Nederland

  Opgericht in 1777 en ook nu nog een levende vereniging met ruim 3000 leden! Ontdek de bewogen geschiedenis van De Maatschappij van de oprichting in 1777 in de tijd van Voltaire en Rousseau tot het heden.

  Vergadering des Oeconomischen Taks. Eerst gehouden in de zaal van het diaconie Huijs te Haerlem.

  Klik hier voor een overzicht van de geschiedenis van De Maatschappij
   

  Evenementenkalender
  23 apr Geopark De Hondsrug
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Drenthe Tijd : 15:30-18:00
  23 apr Geopark De Hondsrug
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Groningen Tijd : 15:30-18:00
  24 apr Lunchbijeenkomst Departement Hoeksche Waard met burgemeester Drs. A.A.M. Brok
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Hoeksche Waard, Dordrecht Tijd : 11:30-13:30

  Verlichting van betekenis

  Een avond met Voorzitter Directie/CEO Ph...
  Lees verder

  Jaarcongres 2014 op 27 juni!

  Op het jaarcongres 2014, georganiseerd door het 100-jarige jubilerende departement Zutphen, staat het thema Veerkracht centraal.Lees verder

  Maatschappij Belangen, hét informatieve

  magazine van De Maatschappij

  Maatschappij Belangen is het magazine voor de leden van De Maatschappij. Met nieuws over de bijeenkomsten, initiatieven en activiteiten van De Maatschappij.

  Lees onder meer over de Koning Willem I Prijs, excellent onderwijs in Zeeland, de lenteborrel van departement Eemland en over het komende jaarcongres op 27 juni.

  Klik hier voor Maatschappij Belangen in pdf.

  Sprekerskabinet

  De Maatschappij organiseert bijeenkomsten met prominente sprekers uit het bedrijfsleven, de overheid en de kennisinstellingen. Ook nieuwsgierig naar de sprekers van De Maatschappij? Naar sprekerskabinet


   

  Powered by Utilize Business Solutions B.V.