Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 • De Maatschappij:
  Verbindend, inspirerend en vernieuwend!

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. 

   

  Lees verder

  De Maatschappij:
  Openbaar Bestuur

  Zolang De Maatschappij bestaat hebben vertegenwoordigers van de overheid een belangrijke rol gespeeld. Dat blijkt uit ons ledenbestand dat voor circa 25% bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, departementen, provincies en gemeenten. In de praktijk zijn het vaak de hogere ambtenaren en bestuurders die actief zijn in ons netwerk.

   

  De Maatschappij:
  Kennisinstellingen

  Educatie is misschien wel de best denkbare term om de idealen en doelstellingen van De Maatschappij zo kort mogelijk samen te vatten. Het belang van educatie is altijd bepalend geweest in de activiteiten van De Maatschappij. In ons ledenbestand en onder onze bestuursleden zijn vertegenwoordigers te vinden uit alle vormen van onderwijs.

   

  De Maatschappij:
  Bedrijfsleven

  Het ledenbestand van De Maatschappij bestaat voor meer dan 65% uit vertegenwoordigers van het private bedrijfsleven. Dat varieert van de bekende multinationals als Shell, Philips en Unilever tot een nieuwe generatie zelfstandige ondernemers uit bestaande en nieuwe business sectoren.

   

   

  Genomineerden Koning Willem I Prijs Grootbedrijf, MKB en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 bekend

  Luuc Mannaerts, voorzitter van De Maatschappij en bestuurslid van de Koning Willem I Prijs reikt de oorkondes uit aan de genomineerden van de Koning Willem I Prijs Grootbedrijf!
  Lees hier verder

  Foutainheads wint LEF-Prijs van De Maatschappij departement Eemland

  Op 21 maart vond het regionale netwerkevenement Spring in De Maatschappij plaats. Ruim 140 gasten woonden de bijeenkomst bij in het Afas theater.

  Winnaars LEF prijs: Wim van Rooijen en Jan Henk Bouman van Fountainheads.
  Lees hier verder

  Jaarcongres 2016 "De Duurzaam Dynamische Delta"

  Schaalvoordelen? Bestaan die nog? Lees verder | Reageren

  Helpt u mee aan de online profilering van De Maatschappij?

  De Maatschappij wil graag de verbinding leggen met haar leden en met partijen die nog niet tot het ledenbestand horen maar die wel een waardevolle gesprekspartner kunnen zijn. Lees verder | Reageren

  Over De Maatschappij

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit openbaar bestuur, bedrijfsleven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft bijna 30 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. We zijn er trots op dat Koning Willem Alexander onze beschermheer is.

  We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij.  Kijk naar al onze departementen en evenementen.

  Evenementenkalender
  10 mei Leden voor leden: bedrijfsovername
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Eemland Tijd : 15:00-17:30
  12 mei Maandelijkse netwerkborrel met Ad Weststrate, directeur CCXL
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Zeeland Tijd : 16:00-18:00
  12 mei Algemene ledenvergadering en Hollandse calvados
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Amsterdam, Het Gooi, Haarlem en Meer Tijd : 17:00-20:00

  Grippy's, op een positieve toekomst!

  Niet onze afkomst is bepalend, maar on...
  Lees verder

  Op vrijdag 15 april opende het Innovatiehuis De Diamant haar deuren.

  Departement NW Veluwe-Flevoland is de initiatiefnemer van De Diamant van Midden-Nederland.Lees verder

  Lees hier de digitale nieuwsbrief van De Maatschappij met nieuws over de bijeenkomsten, inspirerende initiatieven, activiteiten en een stukje historie van De Maatschappij.

                                  

  Powered by Utilize Business Solutions B.V.