Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 • De Maatschappij:
  Verbindend, inspirerend en vernieuwend!

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. 

   

  Lees verder

  De Maatschappij:
  Openbaar Bestuur

  Zolang De Maatschappij bestaat hebben vertegenwoordigers van de overheid een belangrijke rol gespeeld. Dat blijkt uit ons ledenbestand dat voor circa 25% bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, departementen, provincies en gemeenten. In de praktijk zijn het vaak de hogere ambtenaren en bestuurders die actief zijn in ons netwerk.

   

  De Maatschappij:
  Kennisinstellingen

  Educatie is misschien wel de best denkbare term om de idealen en doelstellingen van De Maatschappij zo kort mogelijk samen te vatten. Het belang van educatie is altijd bepalend geweest in de activiteiten van De Maatschappij. In ons ledenbestand en onder onze bestuursleden zijn vertegenwoordigers te vinden uit alle vormen van onderwijs.

   

  De Maatschappij:
  Bedrijfsleven

  Het ledenbestand van De Maatschappij bestaat voor meer dan 65% uit vertegenwoordigers van het private bedrijfsleven. Dat varieert van de bekende multinationals als Shell, Philips en Unilever tot een nieuwe generatie zelfstandige ondernemers uit bestaande en nieuwe business sectoren.

   

     Startbijeenkomsten Perspectief voor Nederland groot succes!

  Nederland is economisch sterk en voor veel mensen een fijn land om te wonen. Wat is ervoor nodig om te zorgen dat Nederland ook over tien jaar krachtig en energiek is?

  De Maatschappij en Rabobank bundelen hun krachten en organiseren dit najaar interactieve bijeenkomsten over de toekomst van de regio’s. 
  Lees verder

  Zomersluiting


  Het landelijk bureau van De Maatschappij is in de zomer gesloten van maandag 20 juli tot en met vrijdag 31 juli.

  Fantastische historie van De Maatschappij

  Inzet voor afschaffing kinderarbeid, de oprichting van de jaarbeurs, oprichting Nyenrode. De historie van De Maatschappij is divers en interessant. Lees verder | Reageren

  Over De Maatschappij

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. We zijn er trots op dat Koning Willem Alexander onze beschermheer is.

  We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij.  Kijk naar al onze departementen en evenementen.

  Evenementenkalender
  19 aug Zomerborrel
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Oost-Brabant Tijd : 17:00-19:00
  20 aug Exclusief varend bezoek Sail Amsterdam
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Zaanstreek-Waterland Tijd : 10:30-15:00
  31 aug Zomerborrel in de Expeditie van City Lounge Apeldoorn
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Apeldoorn en Epe, Zutphen Tijd : 17:30-19:00

  Willem-Alexander in je netwerk

  Men ziet door de bomen het bos niet meer...
  Lees verder

  Pand De Maatschappij - verhuizing landelijk bureau

  Het pand van De Maatschappij is verkocht. Vanaf 13 juli is het landelijk bureau gehuisvest op de Haagweg 177 II in Rijswijk.Lees verder

  Maatschappij Belangen 2015

  Maatschappij Belangen is hét digitale magazine voor de leden van De Maatschappij. Met nieuws over de bijeenkomsten, inspirerende initiatieven en activiteiten van De Maatschappij.

  Klik hier voor de nieuwste Maatschappij Belangen!

  Jaarcongres 2015, een vooruitblik! 

  Powered by Utilize Business Solutions B.V.