Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 • De Maatschappij:
  Verbindend, inspirerend en vernieuwend!

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. 

   

  Lees verder

  De Maatschappij:
  Openbaar Bestuur

  Zolang De Maatschappij bestaat hebben vertegenwoordigers van de overheid een belangrijke rol gespeeld. Dat blijkt uit ons ledenbestand dat voor circa 25% bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, departementen, provincies en gemeenten. In de praktijk zijn het vaak de hogere ambtenaren en bestuurders die actief zijn in ons netwerk.

   

  De Maatschappij:
  Kennisinstellingen

  Educatie is misschien wel de best denkbare term om de idealen en doelstellingen van De Maatschappij zo kort mogelijk samen te vatten. Het belang van educatie is altijd bepalend geweest in de activiteiten van De Maatschappij. In ons ledenbestand en onder onze bestuursleden zijn vertegenwoordigers te vinden uit alle vormen van onderwijs.

   

  De Maatschappij:
  Bedrijfsleven

  Het ledenbestand van De Maatschappij bestaat voor meer dan 65% uit vertegenwoordigers van het private bedrijfsleven. Dat varieert van de bekende multinationals als Shell, Philips en Unilever tot een nieuwe generatie zelfstandige ondernemers uit bestaande en nieuwe business sectoren.

   

   

  Jaarcongres 2016 groot succes!

  Het 233ste jaarcongres in het CineCity XL Theater in Vlissingen is op vrijdag 7 oktober bezocht door bijna 200 leden, introducé(e)s en belangstellenden. Lees verder | Reageren

  Helpt u mee aan de online profilering van De Maatschappij?

  De Maatschappij wil graag de verbinding leggen met haar leden en met partijen die nog niet tot het ledenbestand horen maar die wel een waardevolle gesprekspartner kunnen zijn. Waardevol om kennis mee te delen en projecten mee te realiseren die bevorderend zijn aan de Nederlandse maatschappij in zijn algemeenheid. Een doelstelling die al sinds 1777 vaste kernwaarde is van De Maatschappij als netwerkorganisatie.

  En daar hoort ook social media bij. Als geïntegreerd onderdeel in de communicatie-uitingen van De Maatschappij met haar leden en met haar doelgroepen.

  Daarom vragen wij u, als lid, ook - vrijblijvend - een bijdrage te leveren aan een betere, interactievere online profilering van onze netwerkvereniging. Heeft u een Twitter-, Facebook- of LinkedIn-profiel, word lid en deel uw ervaringen, evenementen en discussies binnen netwerkgroepen van De Maatschappij.

         

  Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij het landelijk bureau info@de-maatschappij.nl.

  Over De Maatschappij

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit openbaar bestuur, bedrijfsleven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft bijna 30 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. We zijn er trots op dat Koning Willem Alexander onze beschermheer is.

  We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij.  Kijk naar al onze departementen en evenementen.

  Evenementenkalender
  07 dec Mark Verheul over International Protocol
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: 's-Gravenhage, Westhoek Tijd : 17:30-20:30
  07 dec Netwerkdiner
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Oost-Brabant, West-Brabant Tijd : 18:00-20:30
  07 dec Perspectief: De kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven overbruggen
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Deventer, Zutphen, Apeldoorn en Epe Tijd : 19:00-21:30

  “Blogger gezocht” las ik op de site van De Maatschappij….

  Het ei was zo gelegd, want ik kom g...
  Lees verder

  Al sinds lange tijd heb ik een droom...

  Een droom die langzaam werkelijkheid wordt.Lees verder

  Lees hier de digitale nieuwsbrief van De Maatschappij met nieuws over de bijeenkomsten, inspirerende initiatieven, activiteiten en een stukje historie van De Maatschappij.

   

                                  

  De Maatschappij als leerbedrijf

  Vanaf nu is De Maatschappij geregistreerd als erkend leerbedrijf, dit schept de mogelijkheid om op het landelijk bureau met stagiaires te gaan werken. Kent u iemand voor wie dit wellicht interessant zou kunnen zijn, dan horen wij dat graag.

  Powered by Utilize Business Solutions B.V.