Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
 • De Maatschappij:
  Verbindend, inspirerend en vernieuwend!

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. 

   

  Lees verder

  De Maatschappij:
  Openbaar Bestuur

  Zolang De Maatschappij bestaat hebben vertegenwoordigers van de overheid een belangrijke rol gespeeld. Dat blijkt uit ons ledenbestand dat voor circa 25% bestaat uit vertegenwoordigers van overheid, departementen, provincies en gemeenten. In de praktijk zijn het vaak de hogere ambtenaren en bestuurders die actief zijn in ons netwerk.

   

  De Maatschappij:
  Kennisinstellingen

  Educatie is misschien wel de best denkbare term om de idealen en doelstellingen van De Maatschappij zo kort mogelijk samen te vatten. Het belang van educatie is altijd bepalend geweest in de activiteiten van De Maatschappij. In ons ledenbestand en onder onze bestuursleden zijn vertegenwoordigers te vinden uit alle vormen van onderwijs.

   

  De Maatschappij:
  Bedrijfsleven

  Het ledenbestand van De Maatschappij bestaat voor meer dan 65% uit vertegenwoordigers van het private bedrijfsleven. Dat varieert van de bekende multinationals als Shell, Philips en Unilever tot een nieuwe generatie zelfstandige ondernemers uit bestaande en nieuwe business sectoren.

   

   

  Winnaars Koning Willem I Prijs 2016 en Koning Willem I Plaquette 2016 bekend

  Koninklijke Philips N.V. (categorie Grootbedrijf), TOBROCO Machines (categorie MKB) en Koppert Cress B.V. (Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap) hebben vanavond uit handen van Hare Majesteit Koningin Máxima de Koning Willem I Prijs en Koning Willem I Plaquette 2016 ontvangen. Lees hier het volledige verslag.

  Jaarcongres 2016 "De Duurzaam Dynamische Delta"

  Schaalvoordelen? Bestaan die nog? Lees verder | Reageren

  Helpt u mee aan de online profilering van De Maatschappij?

  De Maatschappij wil graag de verbinding leggen met haar leden en met partijen die nog niet tot het ledenbestand horen maar die wel een waardevolle gesprekspartner kunnen zijn. Lees verder | Reageren

  Over De Maatschappij

  De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit openbaar bestuur, bedrijfsleven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft bijna 30 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. We zijn er trots op dat Koning Willem Alexander onze beschermheer is.

  We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij.  Kijk naar al onze departementen en evenementen.

  Evenementenkalender
  27 mei Algemene ledenvergadering en bezoek aan Westlandse Schaapkudde
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Westhoek Tijd : 15:00-17:00
  30 mei Algemene Ledenvergadering departement
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Apeldoorn en Epe Tijd : 11:00-12:00
  09 jun Maandelijkse netwerkborrel met Arnd Thomas, CEO DOW Benelux
  Meer info | Aanmelden
  Dep.: Zeeland Tijd : 16:00-18:00

  Grippy's, op een positieve toekomst!

  Niet onze afkomst is bepalend, maar on...
  Lees verder

  Gefeliciteerd met de opleiding van je ouders!

  Graag nodigen wij u uit voor het Spaarne Debat op dinsdag 14 juni.

  Lees verder

  Lees hier de digitale nieuwsbrief van De Maatschappij met nieuws over de bijeenkomsten, inspirerende initiatieven, activiteiten en een stukje historie van De Maatschappij.

                                  

  Powered by Utilize Business Solutions B.V.