Inloggen leden
Gebruikersnaam
Wachtwoord

Jaarcongres druk bezocht!

Met het congres heeft De Maatschappij mensen bewust gemaakt van het belang van gezond voedsel en de dilemma’s rond de productie van gezond en voldoende voedsel. Lees verder | ReagerenKomt u ook?

Zo’n 15 departementen en lokale Rabobanken werken graag samen aan een toekomstperspectief voor hun regio en ons land. Dit najaar organiseren we een reeks bijeenkomsten om over de toekomst van de regio te spreken met mensen zoals u, jij en ik. De data van de bijeenkomsten zijn bekend. Komt u ook meedenken?

Meer informatie: Lees verder

Over De Maatschappij

De Maatschappij is hét onafhankelijke netwerk voor ondernemende mensen uit overheid, bedrijven en kennisinstellingen. We gaan open en onbevangen met elkaar in gesprek en inspireren elkaar om verder te denken dan ons eigen vakgebied en eigenbelang. Onze vereniging bestaat al bijna 240 jaar en heeft ruim 2500 leden in 26 lokale departementen; van Drenthe tot Zeeland. We zijn er trots op dat Koning Willem Alexander onze beschermheer is.

We nemen initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. Onze departementen organiseren bijeenkomsten, we organiseren jaarlijks een landelijk congres en initiëren maatschappelijke projecten. Iedereen is van harte welkom bij De Maatschappij.  Kijk naar al onze departementen en evenementen.

Evenementenkalender
13 okt Uitnodiging Perspectief voor Utrecht
Meer info | Aanmelden
Dep.: Utrecht, Het Gooi Tijd : 16:00-19:00
14 okt Bedrijfsbezoek Samsung Executive Briefing Centre, Delft
Meer info | Aanmelden
Dep.: Waterweg-Noord Tijd : 12:00-14:00
14 okt Kom ook “Zaken en bijzaken” doen op Deventer Marktplein 2015
Meer info | Aanmelden
Dep.: Deventer Tijd : 12:00-19:00

Voldoende gezond voedsel voor alle mensen op de wereld.

Pet'je Af op jaarcongres 2015 met de Bijzondere bak

Pet'je af was op het congres vertegenwoordigd met de Bijzondere bak. Veel mensen hebben op het middenterrein kennis kunnen maken met Pet'je af.Lees verder

Maatschappij Belangen 2015

Maatschappij Belangen is hét digitale magazine voor de leden van De Maatschappij. Met nieuws over de bijeenkomsten, inspirerende initiatieven en activiteiten van De Maatschappij.

Het 232ste jaarcongres van de Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel in het indrukwekkende Gevangenismuseum in het Drentse Veenhuizen is donderdag 1 oktober bezocht door zo’n 200 leden, introducé(e)s en belangstellenden.

Klik hier voor de nieuwste Maatschappij Belangen!

Powered by Utilize Business Solutions B.V.